familjenforssell

Alla inlägg den 15 september 2021

Av Janet Forssell - 15 september 2021 19:37

Dag3
Kom iväg i hyfsad tid efter vi ätit en fantastisk frukost.
Nu mot Normandie som vi skall bo två nätter genom Airbnb.
Vi stanna i Roun och titta på Katedralen Notre dam. Pampigt värre . En stad med mycket fina byggnader ser ut som en sagostad.
Genom Frankrikes slingrade vägar kom vi äntligen fram till Douville. En liten mysig lägenhet i ett lyxområde med butiker som LV,Tommy Hill fighter ,Boss ja ni vet.
Vi dressa om och gick ner 350 meter till restaurang Le Jardin. En trerätters fick det bli ,men gud så mycket mat gick inte att äta upp allt fast det var så gott. Tur vi inte hade så långt hem då det blev hällregn.

Katedral Notre Dam Rouen

Le jardin Douville

Av Janet Forssell - 15 september 2021 09:09

Dag 2
Vi tog en halv dag i Hantwerpen och strosa runt blad butiker och katedraler,Operahus och ni får inte glömma den fina Centralstationen.
Sen var det 2 1/2 timmes körning till nästa stop De Panne fortfarande i Belgien vi bodde 50 meter från havet på Hotel Royal mycket fint med balkong som ledde ut över strandpromenaden . Fick även bli senlunch på strandpromenaden Moule frites mm så god. Efter ett dopp i havet chilla vi lite på hotellet . Måndagskvällar är det många restauranger som har stängt så blev ett enkelt hak. Gott var det entrecote med nudlar och sesamfrö Billy som då är allergisk mot fröer kunde inte äta det fråga snällt om han kunde få utan ,då kom kocken ut och hon skällde på Billy varför han inte sa till om det innan . Haha som det kan bli.

De Panne på Hotel Royal

Av Janet Forssell - 15 september 2021 09:02

Frankrike

Äntligen på väg till Frankrike med min man Billy. Som jag har längtat att få kunna resa igen efter denna jäkla Corona pandemin. Vi körde genom Dag 1
Danmark stora och lilla Belt. I Hamburg blev det STOP.1500 meters vägarbete,det gjorde att vi inte kom framtill Hantwerpen i Belgien. Vi tog först fel Hilton Hotel så det fick bli en promenad på en 30 min,lite tufft med tunga väskor och en hand med Da couvert(seninflammation i handleden ) vi satte oss och tog en öl i närheten av Katedralen . Måste säga vilken fin gammal stad så får ni tillfälle åk dit en weekend. Kan verkligen rekommendera Hantwerpen. Hilton centralstation bodde vi på ett bra Hotel med fräscha rum ,bra personal och bra frukost. Enda jobbiga är alla munskydd som man måste ha på sig.Det är vi inte vana i Sverige längre.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer ni får se vad som händer i familjen Forssells liv, Janet, Billy, Felicia och James!
Vi bor i ett hus i en by som kalls för Vellinge, utanför Malmö.
På den här bloggen kommer ni få se vad som pågår på salongen Lady & Ka

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2021
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Janet Forssell


Ovido - Quiz & Flashcards