familjenforssell

Alla inlägg den 30 juni 2015

Av Janet Forssell - 30 juni 2015 16:41

Av Janet Forssell - 30 juni 2015 16:22

Häftigt Armstrongband som spelar i Santa Barbera .

Av Janet Forssell - 30 juni 2015 08:43

Haigh Way 1

Nu beger vi oss vidare mot Los Angeles. Efter vi kört par timmar stanna vi i Santa Cruz och fick årets första dopp i havet. En super mysig stad , kändes faktiskt som jag har föreställt mig Californien . Strand, windsurfing och strandpromenad. Vi njöt i ett par timmar sen fortsatte vi till Carmel? Whoo !!! så fin stad. Hade man varit några miljoner rikare hade jag helt klart skaffat ett boende här. Vi fick ett helt okej boende , men eftersom klockan var rätt mycket blev det en sen middag på en Italiensk restaurang och sova. Nästa dag blev vi lite besvikna på vädret , moln och inte så hög temperatur . Vi gick en stund i stan och ner till stranden . Fast det blivit sol ? nu så var det inget strandväder , synd för det var en helt otroligt fin strand , kändes faktiskt som man var i Falsterbo. Vi tog en lunch på ett mysigt ställe och körde sen vidare på Haigh Way 1 , förstår att alla säger man skall köra på denna vackra kustväg . Fast den är helt underbar med alla dessa höga berg och klippor i vattnet slår det inte Syd Afrikas kustväg. Efter många timmars körning stanna vi i Morro Bay .Barnen var trötta och palla inte följa med att äta , så Billy och jag gick själva. Det blev Mexikanskt, fast stället var sjabbigt ställe så var det jätte god mat? Motellet var okej men superdåligt Wi FI , höll på bli tokig när man väl behöver det för kolla boende . Men till sist efter allt strul hitta vi ett boende i Los Angeles.
Nu skall vi hälsa på kompisars vänner som bor i Santa Barbara. Skall bli roligt att se hur riktigt Amerikanare bor och lever .
De bodde i fantastiskt stort hus . Våra vänners sons bor här för två månader så jag tror han blev extra glad att få träffa oss svenskar.
Vi hade en mycket trevlig vistelse . Vi körde runt och lärde oss mycket om Santa Barbera, det jag inte visste var att staden var mindre än 200 år. Vi var även på ett kloster där det var målningar i marken som senatorn hade sponsrat , så både barn och konstnärer har gjort målningarna.
Kvällen avsluta vi med Pizza.
Innan vi for vidare till Los Angeles åt vi en superb frukost och tog med Linus och bada en stund i havet ,so nice ?för dagen innan hade vi lite otur att det börja regna.

[Bild]

Carmel

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

[Bild]

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer ni får se vad som händer i familjen Forssells liv, Janet, Billy, Felicia och James!
Vi bor i ett hus i en by som kalls för Vellinge, utanför Malmö.
På den här bloggen kommer ni få se vad som pågår på salongen Lady & Ka

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Janet Forssell


Ovido - Quiz & Flashcards