familjenforssell

Alla inlägg den 17 juni 2015

Av Janet Forssell - 17 juni 2015 18:18

Las Vegas
Vilken känsla att få uppleva detta med barnen.? Värmen slår emot oss med 38 grader ,bara blinkande och massor av människor i alla de kategorier . Från slappa tjocka gubbar till supersnygga vältrimmade tjejer ??.Hotellet Flamingo är helt okej fast det kanske inte är i samma klass som Caesars Palace.Idag har vi tillbringat halva dagen vid poolen, riktigt nice. Och efter en dusch och lite uppfräschning bar det av by the night Las Vegas. James och Felicia var extas när han fick se alla fina hotell med spelhallar.
Idag blev det Mexicanskt , gott fast för varmt att sitta ute. Sen är det ett måste att se ljusspelet utanför Bellagio. Helt magiskt.
Poolhäng måste man även få uppleva , här på Flamingo hade de en vuxenavdeling ,lite synd för Felicia för där var väldigt bra ös med discjockey.
På kvällen fick de med mig till New Yorker och upp i deras bergodalbana , jag var skakig i benen en hel timme efter. Middagen åt vi nog på det mest crazy ställe man kan tänka sig . DICKS. Servitrisernas uppgift var att vara så elaka som möjligt. Maten var sådär , men roligt hade vi .
Eftersom vi alla gillar Las Vegas så mycket ordna snälla Magnus Petterson vän till oss , som är minst en gång om året i Las Vegas på Venetia en hotellnatt till oss på detta lyxiga hotell,svit då klart? kvällens middag fick bli Lavo som finns på hotellet , mycket bra restaurang med bra service. Billy beställde in vin som kyparen rekommendera han kunde kanske tittat lite på priset eftersom det kosta 110$ . Men det finansiera vi på lite spel senare.
Men nu lämnar vi Las Vegas . Fast först får det bli en OUTLET innan vi drar vidare mot Grand Canyon.

Moterage lavautsprut.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer ni får se vad som händer i familjen Forssells liv, Janet, Billy, Felicia och James!
Vi bor i ett hus i en by som kalls för Vellinge, utanför Malmö.
På den här bloggen kommer ni få se vad som pågår på salongen Lady & Ka

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2015 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Janet Forssell


Ovido - Quiz & Flashcards