familjenforssell

Alla inlägg den 27 juni 2016

Av Janet Forssell - 27 juni 2016 23:09

Slut på denna semestertrippen.
Nu har det gått mer en en vecka sen vi gjorde MÅL på vår vandringsresa. Vi har tillbringat söndag till fredag hos våra Goa vänner Jenny o Jörgen . Vädret har varit hyfsat så vi har kunnat tillbringa mesta tiden utomhus och på stranden har vi även fått mysa några timmar. Jag tog årets första dopp i Tylösand . Kanske inte några 23 grader men helt okej ,vattnet var dessutom helt kristallklart och det blev ett plus. Jag kan säga utan att tycka synd om mig själv att både mina och Billys fötter inte varit så roliga med blåser som spruckit och överansträngningen efter vandringen har varit katastrof . Men nu efter en vecka och vi sitter på tåget känns det mycket bättre. Vi fick chans att träffa Hasse och Pah en kväll med god mat. Extra roligt var att träffa lilla Nathalie som redan blivit 3 år . En riktigt liten piggelin som älskar gömma allt , även mina solglasögon som jag inte fick med mig hem då hon gömt dem på ett väldigt bra ställe hihi....Midsommardagen fira vi först med sillalunch , dans kring midsommarstången och jordgubbstårta hos Jenny och Jörgen där även Jennys pappa och Linda och Christer med dottern Nicki var bjudna. På kvällen cykla vi vidare till Milla och Rickard och festa loss med dans, grillning m.m När vi tillbringar dagar hos dem har vi ett Anex där vi kan sova och gå undan för oss själva lite , fast det blir mest sova då dagarna ofta blir fullspikade med massa aktiviteter. Stranden i Grötvik är inte helt fel när vädergudarna är med oss . Då cyklar man ner med picknick och bara njuter.
Midsommardagen tog vi en långpromenad till Wildvest och med familjerna och njöt av en fullspäckad meny som bestod av Lammracks,hamburgare och grillad Halloumi.
Kan verkligen rekommendera stället . God service och bra och väldigt mycket mat , så vi t.o.m Fick ta doggibag
med oss hem. Men sista dagen blev till ända och Billy var tvungen att åka iväg med ngt jobbrelaterat och jag och Milla tog en dag på stranden . Inte helt fel att få avsluta sin semester på detta sätt?
Sitter nu på tåget och har ångest att börja jobba imorgon med en fullspäckad vecka.

Njuter?

Fina Fam Larsson

Lindas midsommartårta

God förfriskning

Grötvik
James och Amy

Hemmagjord pizza

Wildvest . Väldigt mycket mat

Presentation


Hej! I den här bloggen kommer ni får se vad som händer i familjen Forssells liv, Janet, Billy, Felicia och James!
Vi bor i ett hus i en by som kalls för Vellinge, utanför Malmö.
På den här bloggen kommer ni få se vad som pågår på salongen Lady & Ka

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2016 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Janet Forssell


Ovido - Quiz & Flashcards